Vulzand

Vulzand kopen

Vulzand is een relatief goedkoop product wat vele benamingen kent zoals ophoogzand, aanvulzand en microzand.

Vulzand is een product wat slecht water door laat en kan daarom enkel gebruikt worden voor toepassingen waarbij eisen aan het zand worden gesteld. U kunt hierbij denken aan het ophogen van uw tuin en het aanvullen van oppervlaktes of kuilen zoals bij het dichten van een vijver. Daarnaast is vulzand ook zeer geschikt als fundering van uw straatwerk.

Het vulzand wat wij aanbieden is zorgvuldig gereinigd en is volledig steenvrij.

Onze zandproducten worden uitgedrukt in m³ (kubieke meters) kortom lengte x breedte x hoogte. Om te bepalen hoeveel vulzand u nodig heeft, rekent u eerst de lengte x breedte uit. De uitkomst geeft het aantal m² (vierkante meters) weer. Vervolgens vermenigvuldigd u de uitkomst met de hoogte om het aantal m³ te bepalen. De totale uitkomst is de hoeveelheid zand wat u nodig heeft.

Let op: Voor vul- ophoogzand geldt:
Vermenigvuldig het totaal aan m³ nogmaals met 1.2, dit is noodzakelijk omdat het zand nog inklinkt (het inzakken van het zand).

Bijvoorbeeld: Oppervlakte is 5m x 3m = 15m² x laagdikte 10 cm . De formule is dan  (5 x 3 x 0,10) x 10% = 1,65 m³

Het vulzand is zowel los gestort als in Big-Bags te verkrijgen.

Wilt u meer weten over dit product of over onze tarieven dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Product Enkelasser aanhanger Tandemasser aanhanger
Vulzand

Vulzand kopen

Bent u op zoek naar hoogwaardig vulzand? Zoek niet verder! Bij Nieboer Transport bieden wij vulzand van de beste kwaliteit. Of u nu bezig bent met een bouwproject, tuinaanleg of graafwerkzaamheden, wij hebben het perfecte vulzand voor al uw behoeften.

Door het gebruik van hoogwaardig vulzand kunt u een stevige en stabiele ondergrond creëren voor uw projecten. Het zorgt voor een goede afwatering en draagt bij aan de kwaliteit en levensduur van uw constructie.

Bij Nieboer Transport begrijpen we dat tijd cruciaal is bij elk project. Daarom zorgen wij voor een snelle en efficiënte levering van het vulzand naar uw gewenste locatie. Onze professionele chauffeurs en goed onderhouden vrachtwagens garanderen een probleemloze bezorging, op tijd en volgens afspraak.

Naast de kwaliteit van ons vulzand en de betrouwbare levering, streven wij er ook naar om u de beste klantenservice te bieden. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over het juiste vulzand voor uw specifieke project. Wij streven ernaar om een langdurige relatie met onze klanten op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid.

Dus als u op zoek bent naar vulzand van de hoogste kwaliteit, snelle levering en uitstekende klantenservice, kies dan voor Nieboer Transport. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen of voor meer informatie. Wij staan voor u klaar!