Gladheidsbestrijding

H. Nieboer B.V. is naast transport, grondwerken en afval ook specialist in gladheidsbestrijding! Gladheid op de weg kan gevaarlijke situaties opleveren daarom beginnen wij al met strooien voordat de gladheid wordt verwacht. Op deze manier zijn de meeste doorgaande wegen, ontsluitingswegen en fietspaden tijdig gestrooid zodat u veilig de weg op kan. Door het strooien van zout bevriest het oppervlakte niet en is daarom een preventieve manier van gladheidsbestrijding.

Gladheidsbestrijding voeren we niet alleen voor overheden uit maar ook voor (particuliere) bedrijven en organisaties. Om de toegankelijkheid van uw bedrijfsterrein te waarborgen en zo veel mogelijk ongelukken te beperken tijdens de winterperiode, kunt u ons inzetten voor een professionele gladheidsbestrijding.

wij beschikken over diverse vrachtwagens met strooiers en sneeuwschuivers. Tevens beschikken wij over trekkers en Pickups zodat ook bedrijven met kleine(re) bedrijfsterreinen van onze gladheidsbestrijding gebruik kunnen maken.

Bent u geïnteresseerd in het bestrijden van de gladheid van uw bedrijfsterrein of wilt u meer informatie over gladheidsbestrijding voor (particuliere) bedrijven? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.