Shovel

Een shovel, ook wel een laadschop genoemd, is een veelzijdige machine die bij verschillende werkzaamheden kan worden ingezet. Zo kunt u denken aan projecten waarbij grootschalig grondverzet nodig is zoals bij wegen- en woningbouw en agrarisch werk.

Ook als het om uitrustingsstukken gaat, biedt H. Nieboer B.V. diverse oplossingen. Zo is het mogelijk om onze shovel te voorzien van een palletvork of een puinbak. Een palletvork is uitermate geschikt om op grote schaal materiaal op te pakken en te verplaatsen en kan de puinbak worden gebruikt om afval op te ruimen. Daarnaast beschikken wij ook over een rotorbak, balenklem en een hoogkiepbak. Kortom een uitstekende machine welke zich uitstekend leent om snel en efficiënt egalisatiewerk uit te voeren.

Vanwege de steeds strengere wordende milieu- en kwaliteitseisen laat H. Nieboer B.V. jaarlijks haar materieel, uitrustingsstukken en gereedschappen tijdig keuren, zodat u altijd verzekerd bent van goed gekeurd en gecertificeerd materieel. Ook ons zeer ervaren personeel voldoet aan alle gestelde eisen en zijn daarom in het bezit van het VCA- en het VCBM certificaat en NAM pasjes.

Heeft u interesse of wilt u hier meer informatie over, dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.