Trommelzeef

Een trommelzeef leent zich uitstekend voor verschillende toepassingen en is zeer effectief bij het sorteren en scheiden van diverse materialen. Een bijkomend voordeel is dat de zeef in meerdere maten is af te stellen. Hierdoor worden stenen en takken uit het zand of grond worden gezeefd. Het zeven kan op een dikte van 20 mm en indien gewenst tot een dikte van 10 mm.

Een trommelzeef is ook uitermate geschikt voor het uitbreken van straatwerk of het reinigen daarvan. Daarnaast kan de trommelzeef ingezet worden voor het efficiënt opschonen van bouw- en sloopkavels, het zeven van zand en puin of het wassen van verontreinigd materiaal.

Vanwege de steeds strenger wordende milieu- en kwaliteitseisen laat H. Nieboer jaarlijks haar materieel, uitrustingsstukken en gereedschappen tijdig keuren. Hierdoor bent u altijd verzekerd van goed gekeurd en gecertificeerd materieel. Tevens voldoet ons zeer ervaren personeel aan alle gestelde eisen en zijn in bezit van een geldig VCA- en VCBM certificaat en NAM pasjes

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.