Transport

H. Nieboer B.V.  beschikt over een omvangrijk en veelzijdig wagenpark. Voor ieder vervoersprobleem bieden wij een passende oplossing.

Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van transport en zijn daarmee in staat om de opdracht op een uiterst efficiënte wijze te vervullen. Al onze chauffeurs zijn deskundig opgeleid en beschikken over alle benodigde certificaten.

H. Nieboer B.V. beschikt over een modern wagenpark. Ons materieel en bijhorende hulpstukken zijn gekeurd en gecertificeerd. Ook wanneer materieel afkomstig is van een bedrijf waar wij mee samenwerken , voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen. Kortom  voor ieder vervoersprobleem biedt H. Nieboer B.V. een passende oplossing.

Op al onze werkzaamheden zijn, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, van toepassing:

Vervoer: De Algemene Vervoerscondities 2002 (AVC 2002), gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te Amsterdam en Rotterdam, ingeval van grensoverschrijdend vervoer van zaken over de weg in aanvulling op het CMR-Verdrag.

Betalingen: Voor werkzaamheden waarop bovengenoemde voorwaarden niet van toepassing zijn, gelden de Transport en Logistiek Nederland (TLN) algemene betalingsvoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te ’s Gravenhage op 2 juli 2002, aktenummer 69/2002.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze auto’s, dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, om onze uitgebreide mogelijkheden met u te kunnen bespreken.