Transport

H. Nieboer B.V.  beschikt over een omvangrijk en veelzijdig wagenpark. Voor ieder vervoersprobleem bieden wij een passende oplossing.

Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van transport en zijn daarmee in staat om de opdracht op een uiterst efficiënte wijze te vervullen. Al onze chauffeurs zijn deskundig opgeleid en beschikken over alle benodigde certificaten.

H. Nieboer B.V. beschikt over een modern wagenpark. Ons materieel en bijhorende hulpstukken zijn gekeurd en gecertificeerd. Ook wanneer materieel afkomstig is van een bedrijf waar wij mee samenwerken , voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen. Kortom  voor ieder vervoersprobleem biedt H. Nieboer B.V. een passende oplossing.

Op al onze werkzaamheden zijn, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, van toepassing:

Vervoer: De Algemene Vervoerscondities 2002 (AVC 2002), gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te Amsterdam en Rotterdam, ingeval van grensoverschrijdend vervoer van zaken over de weg in aanvulling op het CMR-Verdrag.

Betalingen: Voor werkzaamheden waarop bovengenoemde voorwaarden niet van toepassing zijn, gelden de Transport en Logistiek Nederland (TLN) algemene betalingsvoorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de arrondissementsrechtbank te ’s Gravenhage op 2 juli 2002, aktenummer 69/2002.

Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd in een van onze auto’s, dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, om onze uitgebreide mogelijkheden met u te kunnen bespreken.

Welke vormen van transport bieden wij

Met onze uitgebreide vloot van hoogwaardige voertuigen en ervaren professionals leveren wij betrouwbare en efficiënte transportdiensten. Hieronder bespreken we de verschillende transportmogelijkheden die wij aanbieden, waaronder kipper transport met autolaadkraan, kipper transport voor wegenbouw en landbouw, walking floor trailers, containertransport, dieplader transport en gladheidsbestrijding.

Kipper met autolaadkraan

Onze kipper met autolaadkraan is een veelzijdig transportmiddel dat ideaal is voor het vervoeren van diverse ladingen. Of het nu gaat om bouwmaterialen, grondstoffen of machines, onze kippers met autolaadkraan bieden een efficiënte oplossing. De combinatie van een kipper en een autolaadkraan maakt het mogelijk om ladingen eenvoudig te laden en te lossen, zelfs op moeilijk bereikbare locaties. Met onze deskundige chauffeurs en moderne voertuigen zorgen wij ervoor dat uw vracht veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Kipper transport voor wegenbouw

Wegenbouwprojecten vereisen vaak het vervoer van grote hoeveelheden materialen, zoals zand, grind en asfalt. Ons kippertransport voor wegenbouw is speciaal ontworpen om aan deze behoeften te voldoen. Met onze kippers kunnen wij grote ladingen vervoeren, zodat uw project snel en efficiënt kan worden uitgevoerd. Bovendien beschikken onze chauffeurs over uitgebreide kennis van de wegenbouwsector, waardoor zij in staat zijn om nauwkeurig en veilig te werken.

Kipper transport voor landbouw

In de landbouwsector is het transport van landbouwproducten, zoals graan, aardappelen en veevoer, van groot belang. Ons kippertransport voor landbouw biedt de juiste oplossing voor deze specifieke behoeften. Onze kippers zijn uitgerust met de nodige voorzieningen om uw landbouwproducten veilig en onbeschadigd te vervoeren. Wij begrijpen dat tijdigheid van essentieel belang is in de landbouw, daarom zorgen wij ervoor dat uw lading op tijd wordt afgeleverd, zodat uw bedrijfsvoering soepel kan verlopen.

Walking floor trailer

Voor het transporteren van los gestorte goederen, zoals biomassa, houtsnippers en compost, bieden wij walking floor trailers aan. Met het unieke systeem van bewegende vloeren kunnen deze trailers de lading efficiënt lossen zonder dat daarbij kranen of andere hulpmiddelen nodig zijn. Dit maakt het laden en lossen sneller en gemakkelijker, wat resulteert in een verhoogde productiviteit. Onze walking floor trailers zijn ook geschikt voor recycling en afvaltransport.

Containertransport

Als ervaren transportbedrijf begrijpen wij het belang van betrouwbaar containertransport. Wij beschikken over gespecialiseerde voertuigen en apparatuur om containers veilig en efficiënt te vervoeren. Of het nu gaat om standaardcontainers, koelcontainers of open top containers, wij kunnen aan al uw containertransportbehoeften voldoen. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en zorgen ervoor dat uw containers op tijd worden afgeleverd, waarbij ze rekening houden met de specifieke vereisten van uw lading.

Dieplader transport

Voor het transport van zware en grote machines, zoals bouwmachines, landbouwmachines en industriële apparatuur, bieden wij dieplader transport aan. Onze diepladers zijn speciaal ontworpen om deze omvangrijke ladingen veilig en efficiënt te vervoeren. Met ons ervaren team van chauffeurs en begeleiders zorgen wij ervoor dat uw waardevolle machines met de grootste zorg worden behandeld en op de plaats van bestemming worden afgeleverd.

Gladheidsbestrijding

Naast transportdiensten bieden wij ook gladheidsbestrijding aan. In de wintermaanden is het van groot belang om wegen en terreinen veilig begaanbaar te houden. Onze vloot van strooiwagens en sneeuwploegen staat klaar om deze taak uit te voeren. Onze goed getrainde chauffeurs zorgen ervoor dat gladde wegen en paden snel en effectief worden behandeld, waardoor de veiligheid van weggebruikers gewaarborgd blijft.