Mobiele kraan

Voor het huren van een mobiele kraan bent u bij H. Nieboer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief hoogwaardig materieel en een goede service. Onze kraan is in te zetten voor diverse werkzaamheden zoals bij wegen- en waterbouw of woningbouw. Om uw werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren is het mogelijk om, op uw verzoek, diverse hulpstukken aan te leveren. Hierbij valt te denken aan een sorteergrijper of een palletvork.

Onze mobiele kranen lenen zich ook uitstekend voor het verrichten van maaiwerkzaamheden in de groenvoorziening. Ook voor deze werkzaamheden is het bij ons mogelijk om diverse hulpstukken, op uw verzoek, aan te leveren zoals een verlenggiek of een maaikorf voor het reinigen van sloten.

Onze mobiele kranen zijn ook uitstekend geschikt voor het laden van aardappelen bijvoorbeeld tijdens de aardappelcampagne. Hierbij kan er gebruik gemaakt worden van een aardappelschoner. Deze zorgt er voor dat aanhangend vuil direct van de aardappelen gescheiden kan worden.

Besteedt u uw opdracht liever uit? Dan bent u bij ons niet alleen verzekerd van gekeurd en gecertificeerd materieel maar ook van zeer ervaren machinisten die het mogelijk maken om uw opdracht op een zeer efficiënte wijze uit te laten voeren zodat uw een optimaal resultaat kunt bereiken.

Bent u geïnteresseerd in het huren van onze mobiele kranen of wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact op via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om onze uitgebreide mogelijkheden met u te bespreken.