Nieboer Transport B.V.

Nieboer Transport B.V. biedt een totaaloplossing op het gebied van transport, op- en overslag, grondwerken, leveranties en afval. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod hoogwaardig materieel en nemen zelf ook werken aan. Verder kunt u bij ons terecht voor losgestorte materialen voor grondwerken, wegen- en waterbouw. Kortom Nieboer Transport is uw partner in transportgrondwerken en afval. Tevens zijn wij gespecialiseerd in gladheidsbestrijding voor zowel overheidsinstellingen als particulieren en bedrijven.

Nuchter en hardwerkend

Ons bedrijf is over de jaren heen uitgegroeid tot een brede onderneming. Ondanks onze sterke groei, zijn wij altijd een nuchtere en hardwerkende organisatie gebleven waarbij onze kwaliteit en service centraal staan. Tot onze klanten behoren onder meer bedrijven welke gespecialiseerd zijn in grondwerken, wegen- en waterbouw, landbouwondernemingen en overheidsinstellingen.

Deskundig personeel 

Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van transport en grondwerken en hebben de veiligheid hoog in het vaandel staan. Al onze machinisten zijn deskundig opgeleid en zijn in het bezit van zowel het VCA- certificaat als het VCBM-certificaat. Daarnaast hebben onze machinisten de beschikking over een NAM-Pasje. Nieboer Transport B.V. werkt altijd volgens afspraak en denkt met u mee om een zo optimaal resultaat te bereiken.

Gekeurd en gecertificeerd materiaal

Nieboer Transport B.V. beschikt over een modern wagenpark. Al ons materieel en bijhorende hulpstukken en gereedschappen zijn gekeurd en gecertificeerd. Tevens is het materieel, wat afkomstig is van derden, gekeurd, gecertificeerd en voldoet daarnaast aan al onze strenge kwaliteitseisen. Nieboer Transport B.V. beschikt over een omvangrijk en veelzijdig wagenpark waardoor wij voor ieder vervoersprobleem een passende oplossing bieden.